Nieuws

Steun Kinderhulp Bosnië met Rabo ClubSupport

De Rabobank geeft elk jaar een deel van haar winst terug aan de samenleving via Rabo ClubSupport. Ook dit jaar is het weer mogelijk voor ons om steun te krijgen. Om steun te kunnen krijgen hebben we stemmen nodig van Rabo-leden. Het is van 4 tot en met 26 september is het mogelijk om op ons te stemmen.

De kinderen zijn aangekomen in Nederland

Na een zeer voorspoedige reis zijn de kinderen aangekomen in Nederland. Vanochtend om vijf over negen, eerder dan gepland, aangekomen in Overasselt. Na een lange busreis zijn de 28 kinderen uit Bosnië warm ontvangen in Nederland. Ze zijn daar nu bij de gastgezinnen voor de eerste dag. Daar kunnen ze nu rustig op hun gemak komen. Morgen staat alweer de kledingbeurs op het programma.

Selectiereis november 2022

In november zijn Peter en Christine vanuit het bestuur in Bosnië geweest voor de eerste selectie van kinderen voor het vakantieproject 2023. Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven selecteren we ieder jaar nieuwe kinderen voor het vakantieproject. Ieder kind mag slechts één keer meedoen met het vakantieproject.

Kinderen weer op weg naar Nederland!

Na twee jaar, is vandaag de bus eindelijk weer vertrokken naar Nederland! Door corona was de afgelopen twee jaar niet mogelijk om het vakantieproject door te laten gaan. Dit jaar hebben we weer 38 kinderen geselecteerd. Ook is het gelukt om voor deze kinderen gastgezinnen te vinden die bereid zijn ze twee weken een warm […]

Schuiven naar boven