Vakantieproject 2023

Een terugblik op een leuk initiatief vanuit de gastouders: Gastouderreis!

Als gastgezin schep je een band met de kinderen die je verwelkomt binnen je gezin. Al enkele jaren reizen sommige gastgezinnen daarom naar Bosnië om de kinderen te bezoeken. De gastouderreis wordt vanuit de gastgezinnen zelf georganiseerd. Sinds twee jaar wordt de gastouderreis georganiseerd door Marieke Gooiker. Hieronder lees je een kort verslag van de […]

De kinderen zijn aangekomen in Nederland

Na een zeer voorspoedige reis zijn de kinderen aangekomen in Nederland. Vanochtend om vijf over negen, eerder dan gepland, aangekomen in Overasselt. Na een lange busreis zijn de 28 kinderen uit Bosnië warm ontvangen in Nederland. Ze zijn daar nu bij de gastgezinnen voor de eerste dag. Daar kunnen ze nu rustig op hun gemak komen. Morgen staat alweer de kledingbeurs op het programma.

Selectiereis november 2022

In november zijn Peter en Christine vanuit het bestuur in Bosnië geweest voor de eerste selectie van kinderen voor het vakantieproject 2023. Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven selecteren we ieder jaar nieuwe kinderen voor het vakantieproject. Ieder kind mag slechts één keer meedoen met het vakantieproject.

Schuiven naar boven