Een terugblik op een leuk initiatief vanuit de gastouders: Gastouderreis!

Als gastgezin schep je een band met de kinderen die je verwelkomt binnen je gezin. Al enkele jaren reizen sommige gastgezinnen daarom naar Bosnië om de kinderen te bezoeken. De gastouderreis wordt vanuit de gastgezinnen zelf georganiseerd. Sinds twee jaar wordt de gastouderreis georganiseerd door Marieke Gooiker. Hieronder lees je een kort verslag van de Marieke.

Net als eerdere jaren zijn er gastouders in september 2023 kinderen gaan bezoeken in Bosnië. Voor een paar dagen gaan zij als groep naar Bosnië. Overdag gaan ze ieder hun weg (met tolk) om de gezinnen te ontmoeten en de kinderen weer in hun armen te sluiten. Hier worden zij altijd enorm gastvrij ontvangen! Het is altijd bijzonder om ook de ouders en broers/zussen te ontmoeten van de kinderen die voor twee weken bij jou op vakantie zijn geweest.
Na zo’n dag is het altijd fijn om in de avond als groep samen te komen en elkaar te vertellen over al het mooie van die dag.

Ook dit jaar gaat de gastouderreis georganiseerd worden door Marieke Gooiker. Ben je gastouder of was je gastouder in het verleden en zou je graag meer informatie willen? Stuur Marieke Gooiker dan een berichtje. Zij zal jou dan op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Geen contactgegevens van Marieke? Neem dan gewoon contact op met het bestuur.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Een terugblik op een leuk initiatief vanuit de gastouders: Gastouderreis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven