Donatie van Niek’s Balkan Travel Support

Donatie van Niek’s Balkan Travel Support

Vandaag hebben wij als Stichting Kinderhulp Bosnië een donatie van Niek’s Balkan Travel Support mogen ontvangen. De donatie bedraagt maar liefst €500,-! Niek van Hees, de man achter Niek’s Balkan Travel Support, heeft aangegeven onze stichting al enkele jaren te volgen. Ons concept waarbij wij met hulp van contacten in Bosnië iets terugdoen voor de lokale bevolking spreekt hem erg aan. Ook bij zijn organisatie staat direct contact en iets terugdoen voor de lokale bevolking hoog in het vaandel. Niek heeft aangegeven dat wij het bedrag naar eigen inzicht mogen besteden aan de twee projecten en we zullen er dit jaar dan ook zeker iets moois mee doen.

Als stichting zelf zijn we al weer druk bezig met de voorbereiding voor het Vakantieproject 2024. Dat zal plaatsvinden van 7 tot en met 24 juni. De donatie is daarvoor natuurlijk een fijne financiële steun in de rug. Voor het project zelf zijn we natuurlijk ook weer op zoek naar gastouders in Nederland. Gezinnen die worden geselecteerd komen doorgaans ook in aanmerking voor het Project Gezinssteun, waarvoor wij ook afhankelijk zijn voor donaties en sponsoren. Met iedere financiële bijdrage voor een van beide projecten zijn we dan ook zeer blij!

Donatie van Niek’s Balkan Travel Support

2 gedachten over “Donatie van Niek’s Balkan Travel Support

 1. Wil graag wat informatie, voor donatie voor stichting Bosnie.
  Heb in het verleden ook kinderen op vacantie thuis gehad.
  Wil een donatie doen

  1. Dag Marianne,

   Dank voor je reactie. Iedere bijdrage voor het vakantieproject of het project gezinssteun is meer dan welkom! Doneren kan door een bedrag over te maken naar NL81 RABO 0120 5887 06 t.n.v. Stichting Kinderhulp Bosnië te Malden. Als je voor het vakantieproject wil doneren geef dat dan aan, we houden de budgetten voor beide projecten van elkaar gescheiden.

   Mocht je nog bepaalde informatie willen, neem dan even contact met ons op. Dat kan bijvoorbeeld via een mailtje of via het formulier op http://www.kinderhulpbosnie.nl/contact

   Groeten,

   Job

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven