Steun Kinderhulp Bosnië met Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Rabo-lid? Steun ons dan!

De Rabobank geeft elk jaar een deel van haar winst terug aan de samenleving via Rabo ClubSupport. Ook dit jaar is het weer mogelijk voor ons om steun te krijgen. Om steun te kunnen krijgen hebben we stemmen nodig van Rabo-leden. Het is van 4 tot en met 26 september mogelijk om op ons te stemmen.

Iedere stem helpt ons, maar ook het delen van deze oproep.

Kort over ons

Kinderhulp Bosnië is een onafhankelijke non-profit organisatie en bestaat volledig uit vrijwilligers. Enerzijds organiseren we jaarlijks een vakantieproject voor Bosnische kinderen die in armoede moeten opgroeien. Anderzijds streven we er naar om met het project gezinssteun Bosnische gezinnen te ondersteunen op weg uit armoede. Meer informatie over de stichting en onze activiteiten is ook te vinden onder het kopje ‘Over’ op deze website.

Financieel is Stichting Kinderhulp Bosnië volledig afhankelijk van sponsoring en donaties. De steun die wij via de actie Rabo ClubSupport kunnen krijgen is voor ons dan ook heel belangrijk om onze projecten mogelijk te maken. Al het geld dat we ontvangen wordt zoveel mogelijk ingezet om de projecten mogelijk te maken.

Hoe kun je steunen met Rabo ClubSupport?

Als Rabo-lid kun je stemmen drie clubs, waaronder bijvoorbeeld Stichting Kinderhulp Bosnië. Om te stemmen is geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt vind je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’. Van 4 tot en met 26 september is het mogelijk om op ons te stemmen. Met iedere stem zijn wij onwijs geholpen. Kijk ook voor meer informatie op de website van Rabo Clubsupport.

Rabo ClubSupport
Steun Kinderhulp Bosnië met Rabo ClubSupport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven