2021: Een nieuw bestuur

Corona heeft ons allemaal een pas op de plaats laten maken. Ook het bestuur van Kinderhulp Bosnië had even tijd nodig om het evenwicht terug te vinden. Peter van Laar heeft besloten terug te treden als voorzitter en uit het bestuur te treden. Peter Keemers volgt Peter van Laar op als voorzitter van de stichting. We zijn erg blij dat we kunnen melden dat er ook twee nieuwe bestuursleden zijn toegetreden tot het bestuur, René Vader en Job Verwaaij. Graag stellen wij ze voor:

René Vader heeft een financiële achtergrond en neemt in the bestuur de taak van penningmeester op zich. Hij is 45 jaar oud, is getrouwd met Miranda en samen hebben ze een zoon van elf en een dochter van negen.

Job Verwaaij is 24 en student geschiedenis in Nijmegen. Als zoon van gastouders heeft hij ervaring met de opvang van Bosnische kinderen. Hij treedt toe in het bestuur als algemeen lid.

Beiden hebben er erg véél zin in om hopelijk op korte termijn weer arme kinderen hier in Nederland een leuke vakantie te kunnen geven.

Het bestuur van Stichting Kinderhulp Bosnië in 2021 ziet er zodoende als volgt uit:

Peter KeemersVoorzitter
Amela Hodzic MehicSecretaris
René VaderPenningmeester
Christine ZantmanAlgemeen bestuurslid
Job VerwaaijAlgemeen bestuurslid

Ondanks dat er momenteel véél nog niet mogelijk is, zijn wij als bestuur bezig met de toekomst. In samenspraak met de gastouders proberen we te kijken wat er op de korte en lange termijn mogelijk is.

2021: Een nieuw bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven